Καβάλα: Σκαπτικά ανέσυραν λουκάνικο γεμάτο με χιλιάδες ευρώ – Αναζητούν άλλα 3,7 εκατ. ευρώ!

 Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξάγεται από την Πέμπτη στην Καβάλα και συγκεκριμένα στα Αμισιανά.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ενώ με ειδικό μηχάνημα έσκαψαν τον προαύλιο χώρο, ψάχνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται να σχετίζεται με υπόθεση ληστείας.

Το σκαπτικό μηχάνημα έχει “οργώσει” τον προαύλιο χώρο και εντόπισαν τσάντα τύπου “στρατιωτικού λουκάνικού” με περίπου 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, καθώς τα κλοπιμαία άγγιζαν τα 4,2 εκατ. ευρώ, η επιχείρηση συνεχίζεται μέχρι να ελεγχθεί όλη η περιοχή.

Η ληστεία είχε γίνει στα τέλη Ιανουαρίου του 2019 σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας security.

Μάλιστα τότε, οι δράστες που φορούσαν μάσκες πολιτικών είχαν ακινητοποιήσει το θύμα έξω από το σπίτι του και τον εκβίασαν με το πρόσχημα ότι δήθεν του είχαν απαγάγει την κόρη του, απαιτώντας χρήματα.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει τότε στις Αρχές ο ίδιος, τον είχαν οδηγήσει στην επιχείρησή του, όπου και εκεί τον εξανάγκασαν να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ που φύλασσε σε χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού άφησαν εκεί δεμένο τον επιχειρηματία.

Στη συνέχεια το θύμα διαπίστωσε ότι η κόρη του δεν είχε πέσει θύμα απαγωγής. Από την σημερινή έφοδο της Αστυνομίας έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί σάκος με μεγάλο χρηματικό ποσό για το οποίο η καταμέτρηση είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ενδεχομένως με το πέρας των ερευνών να ακολουθήσουν για την υπόθεση και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ