Η Σοφία Φιλιππίδου αποκαλύπτει πώς αντέδρασε η Αγγελική Νικολούλη όταν τη σατίρισε

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Σοφία Φιλιππίδου, η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο γκεστ που είχε κάνει πριν αρκετά χρόνια στους «Δύο Ξένους», όπου είχε υποδυθεί την Αγγελική Νικολούλη, αποτελώντας μία από τις πιο αστείες τηλεοπτικές στιγμές. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε και πώς αντέδρασε η δημοσιογράφος όταν την είδε.

«Την ώρα που το έκανα δεν ήμουν σίγουρη και μάλιστα η μαμά μου τότε φοβήθηκε όταν με είδε, επειδή ήμουν πολύ άγρια, δεν με είχε δει ποτέ στο σπίτι έτσι. Η Αγγελική Νικολούλη ήταν πολύ χαρούμενη και μου είπε ότι “ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα με σατίριζαν τόσο καλά”, το αγάπησε πολύ και μου έδωσε συγχαρητήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «ρ» το οποίο αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» της όπως λέει η ίδια, αλλά και στην εμπειρία της ως δασκάλα γερμανικών.

«Είμαι καλή στο να μεταδίδω μια γνώση, αλλά δεν πέτυχα σαν δασκάλα γερμανικών. Δίδασκα γερμανική γλώσσα. Σε οκτώ χρόνια κατάφερα να πάω μέχρι την ένατη σελίδα της διδακτέας ύλης. Ήταν πολύ απογοητευτικό. Το “ρ” ήταν ένα ζήτημα μιας μικρής αναπηρίας, αλλά ήμουν άριστη και οι καθηγητές μου θεωρούσαν ότι ήμουν γεννημένη για την τέχνη. Το ότι δεν λέω το “ρ” είναι το σήμα κατατεθέν μου. Αν ξαφνικά το πω, θα τρομάξω», είπε η Σοφία Φιλιππίδου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ