Ημιτελικός – Voice: Ο Κωνσταντίνος Φραντζής, η Παπαρίζου και ο έξαλλος Σάκης Ρουβάς

Τον δεύτερο ημιτελικό του Voice παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο Κωνσταντίνος Φραντζής από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου βρέθηκε στη σκηνή του The Voice, για μια ακόμα φορά και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Έτσι, ο διαγωνιζόμενος ερμήνευσε το κομμάτι «Ένα τραγούδι ακόμα» με διάθεση να κερδίσει τόσο τους coaches όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο με την εμφάνιση του αυτή, δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε με χαμόγελο σε μια ξεχωριστή καταγγελία!

«Θέλω να κάνω επίσημα μια καταγγελία στο Voice. Έχει παίξει σκευωρία τρελή!» σχολίασε ο Έλληνας σταρ και συνέχισε: «Η Παπαρίζου το σαγήνευσε το παιδί, κάτι του έκανε. Η μόνη μέτρια εμφάνιση του Κωνσταντίνου ήταν εκείνη στο battle που τον έχασα.»

«Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν προμελετημένο. Του είπε η Παπαρίζου, “άκου να δεις, δεν χρειάζεται να τα δώσεις όλα εδώ πέρα. Δεν πειράζει. Ας μην είσαι τόσο καλός, σε μένα θα έρθεις”. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί πέρα. Κωνσταντίνε ήσουν πάρα πολύ καλός και σήμερα, έχω γίνει έξαλλος να ξέρεις» σημείωσε ο Σάκης.

«Ομολόγησέ το, ομολόγησέ το, εντάξει… Σ’ αγαπώ, είσαι φίλη μου… Ομολόγησέ το, όμως, να φύγει ένα βάρος από πάνω σου» πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος, αυτή τη φορά στην Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Φραντζή…

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ