Εξελίξεις στην υπόθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός σε «περίεργο τροχαίο»

Η Εισαγγελέας Φλώρινας μετά τις αποκαλύψεις του «Τούνελ», έδωσε εντολή να βγει η υπόθεση από το Αρχείο όπου είχε μπει με βούλευμα και να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Φλώρινας για περαιτέρω έρευνα.

Σε αυτή την απόφαση συνέβαλε και η έκθεση του πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων και τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά, που έκανε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Σάκης Σιγκάρης 50 χρόνων.

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου συνδέθηκε ζωντανά με το Αμύνταιο της Φλώρινας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Φώτης Μπαμπάνης που νωρίτερα την ίδια μέρα συναντήθηκε με την Εισαγγελέα της Φλώρινας, μετέφερε όλες τις εξελίξεις μετά τη μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια για ανθρωποκτονία εναντίον αγνώστων. Τα ερωτήματα που έθεσαν στις αρμόδιες Αρχές, ζητούν τώρα απαντήσεις στο νέο κύκλο των ερευνών που ανοίγει.

«Εμείς με υπόμνημα μας θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, με νέα στοιχεία και υποδεικνύοντας ονόματα υπόπτων και μαρτύρων», ανέφερε ο δικηγόρος.

Η σύζυγος του θύματος, Άννα Αποστολίδου, συγκινημένη και αποφασισμένη να πάρει τις απαντήσεις που ζητάει όλο αυτό το διάστημα, μίλησε για τον αγώνα που δίνει όλη η οικογένεια.

Στη σύνδεση μίλησαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλοι του άτυχου Σιγκάρη που ζητάνε την αλήθεια για το θάνατο του.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση και τη βαθιά έρευνα του «Τούνελ» εδώ.

 

anikolouli

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ