Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική

Δύσκολες ώρες για τον 81χρονο Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται σε σουίτα στο νοσοκομείο «Υγεία» και δίνει τη δική του μάχη. Στο πλάι του η αγαπημένη του κόρη Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, οι οποίοι και κάλεσαν από το εξωτερικό κορυφαίους γιατρούς για την φροντίδα του.

Μετά την επιστροφή του Κοντομηνά από τις ΗΠΑ κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί (για κάποιες ημέρες έμεινε στην Βαρυπόμπη) και έτσι τέθηκε υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Ιατρικού τιμ και καθηγητή Δημήτρη Λινού, Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία».

Επιβαρυμένος οργανισμός

Ο οργανισμός του δείχνει, σύμφωνα με τους γιατρούς, να είναι αρκετά επιβαρυμένος σε πολλά επίπεδα. Ετσι έφτασε από τις ΗΠΑ για να βοηθήσει τη δύσκολη κατάσταση και ο Βασίλης Κολιάτσος, καθηγητής Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Οπως αναφέρεται τα τελευταία 24ωρα είναι καλύτερα ο οργανισμός του και έτσι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, κινείται, περπατα και τρέφτεται, ενώ έχει επαφή και με κοντινά πρόσωπα που τον βοηθούν και ψυχολογικά.

Αναφορικά πάντως με πιθανό αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, διαψεύδεται και ίσως προκύψει μόνο μετά από συγκατάθεση αρμοδίων ιατρών. 

Η πρώην σύντροφος του θέλει διατροφή

Την ίδια ώρα που ο Κοντομηνάς δίνει τη δική του μάχη στο «Υγεία», ο επιχειρηματίας έχει και δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφο του Λόρι Χόλκομπ με την τελευταία να διεκδικεί μηνιαία διατροφή. Οι δύο τους είχαν σχέση για περίπου 1,5 χρόνο, αλλά είχαν υπογράψει σύμφωνα συμβίωσης στην Αθήνα με την 60χρονη. Κάτι που δεν γνώριζε η κόρη του Μαρία.  

Τελικά χώρισαν με άσχημο τρόπο μετά από σειρά πραγμάτων που έμαθε ο επιχειρηματίας, με την 60χρονη Χόλκομπ να αντιδρά έντονα και να προσφεύγει στα δικαστήρια. Εκεί ζητά προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων απαιτώντας διατροφή περίπου 50.000 ευρώ τον μήνα. Η αίτηση της συζητήθηκε προ ημερών στο Πρωτοδικείο Αθηνών και απορρίφθηκε. Η νέα δίκη έχει ορισθεί για το προσεχές διάστημα, πάλι στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Πάντως, η οικογένεια του Κοντομηνά είναι εξοργισμένη από την κίνηση της Χόλκομπ, καθώς από το διάστημα τη κοινής συμβίωσης της με τον επιχειρηματία είχε λάβει αρκετά χρήματα. 

thetoc

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ