Αthenaeum Palace: Αυτό είναι το ξενοδοχείο στη Συγρού που ξέσπασε φωτιά -Ένα από τα πιο σύγχρονα 5στερα

Ώρες αγωνίες βίωσαν δεκάδες εγκλωβισμένοι στο νεότευκτο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel από τη φωτιά η οποία εκδηλώθηκε στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής, 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε πέντε άτομα. Τρεις απεγκλωβίστηκαν από το κλιμακοστάσιο και δύο με τη βοήθεια εξωτερικής σκάλας: ο ένας από τον 6ο όροφο και ο δεύτερος από τον 7ο.

To πέντε αστέρων Athenaeum Palace & Luxury Suites βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 123, σε κτήριο που  φιλοξενούσε παλαιότερα τα γραφεία της Attica Group και σε απόσταση αναπνοής από το παλιό Athens Ledra νυν Grand Hyatt Athens. Μετά την ανακατασκευή του διαθέτει 109 δωμάτια και σουίτες, roof garden και ένα πλήρως εξοπλισμένο spa. 

Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 29 Απριλίου του 2018 και αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία που διαθέτει αυτή τη στιγμή η πρωτεύουσα. «Το Athenaeum Palace & Luxury Suites είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό στο περιβάλλον (Eco-Friendly) με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στη φύση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site της εταιρείας, που επισημαίνει ότι αποτελεί την «πιο σύγχρονη ξενοδοχειακή άφιξη της Αθήνας». 

 

topontiki

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ