Αρναούτογλου: Δεν θα υπάρξει καμία ψυχρή εισβολή. Καλός ο καιρός τα Χριστούγεννα

 Με ανάρτησή του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου διαψεύδει τις προβλέψεις των μετεωρολόγων περί ψυχρής εισβολής το Σαββατοκύριακο και τα Χριστούγεννα, διαβεβαιώνοντας ότι ο καιρός θα είναι καλός!

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

Φίλες και φίλοι όπως έχω διαπιστώσει από τα μηνύματά που μου στέλνετε, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, έχουν πάρει μάλλον και πάλι ανεξέλεγκτη τροπή αυτά που λέγονται από κάποιους, αλλά κυρίως γράφονται στο διαδίκτυο όσον αφορά στον καιρό που θα επικρατήσει κυρίως τα Χριστουγεννα, αποπροσανατολιζοντας εντελώς τον κόσμο εδω και μέρες κάτι που φυσικά έχει και επιπτώσεις στον εσωτερικό τουρισμό!

Προς υπενθύμιση λοιπόν και όπως εχει επισημανθεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μέσα από την ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ , τη σελίδα μου στο Facebook (υπάρχουν οι αναρτήσεις μου απο τις 8 Δεκέμβρη):

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τα Χριστούγεννα!!

Την Κυριακή αν και θα επικρατήσουν πολλοί ισχυροί άνέμοι (οπως γνωρίζετε από εδώ και την ΕΡΤ3 απο την περασμένη Τετάρτη) η θερμοκρασία οχι μονο δεν θα πέσει αλλά θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ!!

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ