Έμφραγμα: Το καυτερό τρόφιμο που μειώνει κατά 40% τον κίνδυνο

Η κατανάλωση κόκκινων καυτερών πιπεριών τσίλι μείωνει τον κίνδυνο θανάτου από έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο σύμφωνα με έρευνα του Μεσογειακού Νευρολογικού Ινστιτούτου Neuromed (I.R.C.C.S.)

Σύμφωνα με την ιταλική έρευνα οι άνθρωποι που καταναλώνουν πιπεριές τσίλι σε καθημερινή βάση έχουν μειωμένο κατά 23%  κίνδυνο θνησιμότητας από κάθε αίτιο συγκριτικά με όσους δεν τις καταναλώνουν….

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ