Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Στάνκογλου για τη σχέση του Κυπραίου με την Λενιώ

Σίγουρα ο Κυπραίος είναι διπρόσωπος. Προσπάθησε με δόλιους τρόπους να αποκτήσει από τον Δούκα Σεβαστό γη. Θέλει κτήματα. Κάπου επιτέλους να ριζώσει. Θα τα καταφέρει; Δεν ξέρω ειλικρινά ούτε εγώ να σας πω. Το σίγουρο είναι ότι ο Θωμάς έχει ένα πολύ σκοτεινό και δύσκολο παρελθόν που τον καθορίζει. Ήταν στην Αντίσταση στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά μετά κάτι έγινε… Ο πόλεμος τον έχει καθορίσει και ψάχνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αυτό με γοητεύει στον ρόλο μου, ότι δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλός ούτε και κακός. Ο Θωμάς έχει μια κρυφή ζωή και πολλές κρυφές σκέψεις. Με έχει δυσκολέψει υποκριτικά, δεν ξέρω πώς να τον αντιμετωπίσω” δήλωσε σε συνέντευξή του στο Enjoy, ο Γιάννης Στάνκογλου για τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες”.

 

Στην ερώτηση για το τι λείπει από τον Κυπραίο, απαντά “Η αγάπη! Η ζωή του είναι ένας εφιάλτης. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ πληγωμένος άνθρωπος και πικραμένος άνθρωπος. Αυτό που ψάχνει είναι η αγάπη”.

 

“Στην Ελένη τον γοητεύει ότι είναι αληθινή, ακέραια, δυνατή, ηθική. Κάθε μέρα όταν την βλέπει και αυτή παραμένει το ίδιο γενναία και καλή, την αγαπά ακόμη περισσότερο. Της δίνει τον χώρο της για να τον συνηθίσει, να τον αγαπήσει. Η Ελένη θέλει κάποιον να ακουμπήσει. Ο Θωμάς θέλει να γίνει αυτός ο ώμος” πρόσθεσε.

 

Η Μυρσίνη είναι εκείνος ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί για να επιβιώσει και να παραμείνει στο Διαφάνι. Η Λενιώ είναι ο στόχος του, όχι η Μυρσίνη. Ξέρει πολύ καλά τι αξίζει η μία και τι η άλλη” αναφέρει.

enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ