Το πρόσωπο που συγκίνησε τον Λεωνίδα Κακούρη

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show. Ο πρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώτο του γάμο και τη σχέση με το παιδί της τότε συζύγου του που αισθάνεται δικό του παιδί.

“Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

“Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος” πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του ΑΝΤ1, λέγοντας μάλιστα ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει και πάλι αυτό το παιδί.

Και εκείνη την ώρα ο παρουσιαστής του The 2night Show, Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε την πρωτοβουλία και να απευθυνθεί μέσω της κάμερας στον Δημήτρη ζητώντας του να αναζητήσει ο ίδιος μια επαφή σήμερα με τον Λεωνίδα Κακούρη.

“Μιας και έφτασε η κουβέντα εκεί θα επικοινωνήσω και εγώ με τον Δημήτρη για να τον δω. Έτσι κι αλλιώς κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά τους κουβαλάμε” απάντησε ο ηθοποιός.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ