Τον σκότωσε γιατί: Ανατροπή στην δολοφονία Γραικού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα που συγκλονίζει εδώ και αρκετά χρόνια το Πανελλήνιο!

Το κίνητρο και τον τρόπο της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, αλλά και τον λόγο της λογομαχίας του με τον δολοφόνο του περιλαμβάνει το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον έμπορο κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατό του.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, στο βούλευμα τονίζεται πως με βάση τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχε η αστυνομία στη διάθεσή της, ο κατηγορούμενος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον Γραικό ζωντανό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον στάβλο του κατηγορούμενου, όπου διαπληκτίστηκαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Όπως αναφέρει το βούλευμα, είχε πρόθεση να σκοτώσει τον επιχειρηματία και όταν ο καβγάς μεταξύ τους έγινε έντονος, τον χτύπησε με άγνωστο μέχρι στιγμής θλων όργανο και μετά με τα ίδια του τα χέρια προσπάθησε να τον πνίξει.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Άρχισε να τον χτυπά επανειλημμένα στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρά κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, αλλά και σε όλο του το σώμα. Τα χτυπήματα αυτά προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, ο έμπορος κρεάτων έθαψε το θύμα μαζί με το αυτοκίνητό του πίσω από την κτηνοτροφική του μονάδα και στις επίμονες ερωτήσεις της οικογένειάς του, έκανε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Η σορός του επιχειρηματία βρέθηκε θαμμένη τον περασμένο Μάρτιο κι έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της τραγικής αυτής υπόθεσης, που θα αναβιώσει σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου.

 

topontiki

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ