Συγκλονίζει η Αντελίνα Βαρθακούρη: Βρισκόμουν στην αίθουσα ανάνηψης – η κάθε μάνα…

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Globetrotters, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο μετά τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Star μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη. 

Και επειδή είναι μητέρα δύο παιδιών, δέχεται πολλά μυνήματα από μαμάδες στο instagram. Ενα από αυτά θέλησε να μοιραστεί με όλους, επειδή την συγκίνησε. 

Έγραψε στη λεζάντα: 

«Ψάχνοντας τα μηνύματα μου σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε αυτό και ειλικρινά αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη. Είναι από αυτά τα μαγικά, τα καλά που έχουν τα social media. Πολλές φορές λες ιστορίες και θυμάσαι υπέροχους, σημαντικούς ανθρώπους και λες άραγε τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος; Kαι τα φέρνει έτσι η ζωή που μετά από χρόνια σε βρίσκει” έγραψε η νικήτρια του Globetrotters. 

«Μαράκι μου γλυκό πόσο σ’ ευχαριστώ που μου έστειλες… πόσο με συγκίνησες… τι μου θύμησες… Μπροστά στο παιδί μας, η κάθε μάνα αλλά και ο κάθε πατέρας πόσο αδύναμοι γινόμαστε και πόσο ανήμποροι αισθανόμαστε… πως η προσευχή και ο Θεός αποκτά άλλη σημασία και πως αντιλαμβανόμαστε μέσα σε μια στιγμή τα πιο σημαντικά της ζωής…την ίδια τη ζωή. Θυμάμαι σαν χθες όλες τις μανούλες που ήμασταν στις θερμοκοιτίδες… όλες με την αγωνία μας αλλά όλες να δίνουμε δύναμη η μία στην άλλη. Πόσες ώρες πέρασα εκεί Θεέ μου, πόσες σκέψεις, πόση αγωνία, πόσα δάκρυα αλλά και πόση αγάπη, τεράστια, ατελείωτη αγάπη και πίστη… αυτά είναι τα φάρμακα για κάθε ψυχή… η αγάπη και η πίστη. Το Λιονάκι μου κι εγώ στέλνουμε τεράστια αγάπη και πελώρια αγκαλιά σε κάθε μανούλα που τώρα περνάει δύσκολα με το μικρό της και σε κάθε αγγελουδάκι που δίνει τώρα την δική του μάχη…”

“Όλα θα πάνε τέλεια… να έχετε πίστη και αγάπη” καταλήγει η Αντελίνα Βαρθακούρη. 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ψάχνοντας τα μηνύματα μου σήμερα το πρωί έπεσα πάνω σε αυτό και ειλικρινά αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη.Ειναι απο αυτά τα μαγικά, τα καλά που έχουν τα social media.Πολλές φορές λες ιστορίες και θυμάσαι υπέροχους, σημαντικούς ανθρώπους και λες άραγε τι να κάνει αυτος ο άνθρωπος;…και τα φέρνει έτσι η ζωή που μετά απο χρόνια σε βρίσκει. Μαράκι μου γλυκό πόσο σ’ ευχαριστώ που μου έστειλες…πόσο με συγκίνησες…τι μου θύμησες… Μπροστά στο παιδί μας η κάθε μάνα αλλά και ο κάθε πατέρας πόσο αδύναμοι γινόμαστε και πόσο ανήμποροι αισθανόμαστε…πως η προσευχή και ο Θεός αποκτά άλλη σημασία και πως αντιλαμβανόμαστε μέσα σε μια στιγμή τα πιο σημαντικά της ζωής…την ίδια τη ζωή. Θυμάμαι σαν χθες όλες τις μανούλες που ημασταν στις θερμοκοιτίδες…όλες με την αγωνία μας αλλά ολες να δίνουμε δύναμη η μία στην άλλη. Πόσες ώρες πέρασα εκει Θεέ μου, πόσες σκέψεις, πόση αγωνία, πόσα δάκρυα αλλά και πόση αγάπη, τεράστια, ατελείωτη αγαπη και πίστη…αυτά είναι τα φάρμακα για κάθε ψυχή…η αγάπη και η πίστη. Το Λιονάκι μου κι εγώ στέλνουμε τεράστια αγάπη και πελωωώρια αγκαλιά σε κάθε μανούλα που τώρα περνάει δύσκολα με το μικρό της και σε κάθε αγγελουδάκι που δίνει τώρα την δική του μάχη…όλα θα πάνε τέλεια…να έχετε πίστη και αγαπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ…ΤΟ 2020 ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!Επίσης ένα τεράστιο μπράβο σε όλο το προσωπικό των νοσοκομειών που δίνει μάχες κάθε μέρα για τα αγγελούδια μας. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ @rea_maternity #mother #baby #prematurebirth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις29 Δεκ, 2019 στις 4:57 πμ PST

thetocπηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ