Ρόδος: Αναβλήθηκε η δίκη του εκπαιδευτικού που φέρεται να είχε σχέση με 14χρονη

Aναβλήθηκε, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, για τις 5 Mαρτίου 2021 η δίκη του 52χρονου καθηγητή από τη Ρόδο, που κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μία 14χρονη. Ο 52χρονος κατηγορείται και για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Χθες ενώπιον του αυτοφώρου ο πατέρας της ανήλικης επανέλαβε την κατηγορία, δια του συνηγόρου, ο οποίος δήλωσε στο δικαστήριο ότι η ανήλικη είναι συντετριμμένη και δεν μπορούσε να παρουσιαστεί στη δίκη.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», ο εκπαιδευτικός φέρεται στις 30 Νοεμβρίου 2019 να μπήκε παράνομα σε κλειστό χώρο του σπιτιού του 49χρονου και να του προκάλεσε σωματικές βλάβες, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στον Αρχάγγελο, με την 45χρονη σύζυγό του και την 14χρονη κόρη του και την στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο διαπίστωσαν ότι εκεί ήταν ο κατηγορούμενος, που μόλις αντίκρισε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και ακολούθως επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο 49χρονος ανταπέδωσε τα χτυπήματα, ενώ η σύζυγός του κάλεσε την Αστυνομία.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου ο κατηγορούμενος, που είχε ακινητοποιηθεί από τον πατέρα, φέρεται να του είπε ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη του, ενώ στην πορεία ενημερώθηκε και για την μεταξύ τους σχέση.

Η ανήλικη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κατάθεσή της ανέφερε ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο από το σχολείο της και όταν μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

H σχέση αυτή εξελίχθηκε και τον Σεπτέμβριο του 2018 βρέθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές. Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και παραπέρα ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ