Ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει θεατρικό έργο για τη Μυρτώ της Πάρου

Ο Μάρκος Σεφερλής γράφει θεατρικό έργο για της ζωή της Μυρτούς από την Πάρο, η οποία το 2012 δέχτηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο και έκτοτε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού αγώνα.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε την πρόθεσή του να διασκευάσει την ιστορία του 22χρονου σήμερα κοριτσιού σε παιδική θεατρική παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη στήριξη της Μυρτούς, για να μπορέσει να πάει στη Ρωσία να υποβληθεί σε θεραπεία. Η παράσταση θα είναι βασισμένη στο μικρό βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, υπό τον τίτλο «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά».

«Πριν από 2,5 χρόνια φύγαμε από το Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο είχαμε περάσει πέντε χρόνια. Ύστερα από πολλές θεραπείες, σήμερα βλέπουμε μια κάπως ανοδική πορεία. Η Μυρτώ μπορεί και γελάει. Ένα ταξίδι στη Ρωσία θα μας δώσει κάτι παραπάνω. Θα πάω σε όποιο μέρος του κόσμου μπορώ να προσεγγίσω για να βελτιωθεί η κατάστασή της. Ελπίζουμε ότι κάποτε μπορεί να γίνει ένα θαύμα», είπε η μητέρα του 22χρονου κοριτσιού.

 

newsbeast

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ