Λεμεσός: Δίνουν αμοιβή για να τους επιστραφεί το κουτί με την τέφρα του 19χρονου γιου τους

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το όχημα ενοικιάσεως σκούρου χρώματος που αναζητεί η Αστυνομία σε σχέση με την κλοπή ξύλινου κουτιού με την τέφρα 19χρονου από τη Σουηδία, εισέρχεται στο χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην περιοχή της Ακτής του Κυβερνήτη, σημείο απ’ όπου έγινε το περιστατικό. 

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και κλειστό κύκλωμα από παρακείμενο υποστατικό που κατέχει η Αστυνομία  στο σημείο όπου σημειώθηκε η διάρρηξη,  βρισκόταν μικρού κυβισμού αυτοκίνητο ενοικιάσεως, σκούρου χρώματος,  το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε το μέρος κινούμενο ύποπτα.

 

Υπενθυμίζεται ότι  το κουτί με τη τέφρα κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5.00 και 5.20 χθες το απόγευμα, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

 

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

 

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

 

Οι γονείς απευθύνουν έκκληση για να εντοπιστεί το κουτί με την τέφρα του γιου τους, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε μήνες, σε ηλικία 19 ετών. Προσφέρουν μάλιστα αμοιβή.

 

 Philenews.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ