Έσωσε 4χρονο παιδάκι από τα σαγόνια πιτ μπουλ

Το περιστατικό συνέβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο και κόβει την ανάσα. Μια γιαγιά περπατάει στο δρόμο μαζί με το 4χρονο εγγονάκι της. Ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά ένα πιτ μπουλ το οποίο ορμάει στο παιδί και αρχίζει να το δαγκώνει. Τα δαγκώματα είναι σκληρά. Το παιδάκι πέφτει κάτω και η γιαγιά δεν μπορεί να το σώσει, το πιτ μπουλ ανοίγει τα σαγόνια του και αρπάζι το παιδί από το κεφάλι. Και τότε σαν από μηχανής θεός εμαφνίζεται ένας 20χρονος νέος (ο οποίος μάλιστα έγινε και πρόσφατα πατέρας) και αρχίζει να χτυπάει το σκυλί προκειμένου να αφήσει το παιδάκι κάτω.

 

Ο άνδρας χτυπάει και κλωτσάει, ο σκύλος δαγκώνει λυσσασμένα. Κάποια στιγμή ο άνδρας πιανει το παιδί στην αγκαλιά του για να το σώσει αλλά το σκυλί δεν τα παρατάει. Χοροπηδάει για να το γραπώσει και αφού δεν μπορεί να το κάνει αρχίζει να δαγκώνει τον άνδρα στο πόδι.

 

Σφαδάζοντας από τον πόνο ο άνδρας δεν σκέφτεται τον εαυτό του αλλά το παιδί το οποίο βάζει επάνω στον ουρανό ενός αυτοκινήτου, όπου δεν μπορεί να το φτάσει το πιτ μπουλ.

 

Ο άνδρας στέκεται απέναντι από το σκυλί έχοντας σώσει το παιδί αλλά όχι τον εαυτό του. Τα δαγκώματα του σκύλου είναι αδυσώπητα, ο άνδρας πέφτει κάτω. Καταφέρνει να σηκωθεί και να πηδήξει και εκείνος επάνω στον ουρανό του αυτοκινήτου.

 

Τελικά ο άνδρας και το παιδάκι κατάφεραν να σωθούν αλλά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ο άνδρας έκανε ράμματα στα πόδια ενώ το παιδί στο κεφάλι και το λαιμό του.

www.topontiki.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ