Άγριες Μέλισσες: Τι δήλωσε η Δρόσω για τον ρόλο της – Η αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική “Δρόσω” από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στο “TV κους-κους” του Ελεύθερου Τύπου για τον ρόλο που της άλλαξε τη ζωή.

 

“Νομίζω πως ό,τι κι αν κάνω θα με λένε Δρόσω” σχολίασε.

 

“Περίμενα ότι η σειρά θα πάει καλά, αλλά όχι αυτό που ακολούθησε. Ήδη μου έχουν ανοίξει πόρτες, μου γίνονται προτάσεις. Νιώθω ότι η τηλεόραση ανοίγει πολύ περισσότερες πόρτες από ότι το θέατρο. Η τηλεόραση είναι ένα καλό πάτημα” ανέφερε.

 

“Δουλεύουμε σε έναν υπέροχο χώρο, σε ένα χωριό που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για εμάς. Όλο αυτό σε συνδυασμό ότι βάδιζα στην αρχή στα τυφλά με βοήθηκσε στο να μην αγχωθώ και να σκέφτομαι “ξεκινάμε και βλέπουμε”” πρόσθεσε.

 

“Η Δρόσω είναι μια ηρωίδα που μελέτησα, ανέλυσα, συζήτησα για αυτήν με την ομάδα μου. Άφησα να με παρασύρει, δεν σκέφτηκα πώς θα την προσεγγίσω. Με την Δρόσω δεν έχω πολλά κοινά στοιχεία να εξαιρέσεις ότι και οι δύο έχουμε όνειρα” τόνισε.

 

“Είμαι από εκείνους που κυκλοφορούν με τα μέσα μεταφοράς. Δεν έχω ζήσει ακραία πράγματα για μένα είναι πολύ όμορφο να με συναντά ο κόσμος για να μου πει πόσο του αρέσει η δουλειά που κάνουμε, ο ρόλος που υποδύομαι. Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι μου λένε ‘Δροσούλα, εσύ είσαι;'” συμπλήρωσε.

 

“Η Δρόσω ελέγχεται κατά μία έννοια από την Λενιώ και θα έρθει η στιγμή που θα ξεσπάσει. Έχει μια αφέλεια και τώρα θα ξεκινήσει να καταλαβαίνει τη δύναμη που έχει το παρουσιαστικό, η εμφάνισή της. Δεν έχουμε κι εμείς πολλά επεισόδια στα χέρια μας, ωστό η μικρή της επανάσταση θα έρθει. Το κοινό θα δει μεγάλη αλλαγή στη Δρόσω, σε σημείο που θα επηρεαστούν οι σχέσεις της με τις αδελφές της. Αναφορικά με τον Νικηφόρο, επειδή όλοι με ρωτούν, θα κοντρολάρει τα συναισθήματά της, θα προσπαθήσει να κατευνάσει όλη αυτή τη μαγεία που της δημιουργεί ως άντρας” κατέληξε.

www.enikos.gr

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ