Το 4ο COSMOS Sales Festival είναι γεγονός | 2 & 3 Νοεμβρίου στο COSMOS OUTLET

Το COSMOS Sales Festival επιστρέφει για 4η συνεχή φορά!  Το μεγαλύτερο αθλητικό brand bazaar της Πελοποννήσου είναι γεγονός και σας προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που αγγίζουν το  -70%! .  Για δύο ολόκληρες ημέρες στις 2 & 3 Νοεμβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε σε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ τιμές αθλητικά παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ των μεγαλύτερων αθλητικών BRANDS όπως ADIDAS, REEBOK, BODY TALK, BODY ACTION, COLUMBIA, SKECHERS, EMERSON και πολλά άλλα!


Τα COSMOS Καλαμάτας κάνουν το διήμερο αυτό ακόμα πιο συναρπαστικό δημιουργώντας:

-ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους με την βοήθεια των εκπαιδευτήριων Μπουγά ( Εκπαιδευτήρια Μπουγά),

-kids athletics με τον Αθλητικό Σύλλογο Ακρίτα Στίβου (Ακρίτας Στίβος – Καλαμάτα),

-προπονητική επίδειξη με την ομάδα μπάσκετ ΑΠΣ ΑΡΙΣ καθώς και

-παρουσίαση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Taekwondo Καλαμάτας ( Ταεκβοντο Α.Γ.Σ Καλαμάτας).

Διαγωνισμοί, δώρα, αθλήματα και live Dj set θα δίνουν το ρυθμό προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία shopping ! Απολαύστε τη βόλτα σας με άνεση σε ένα φωτεινό και γεμάτο δράσεις διήμερο και κάντε δικά σας όλα τα απαραίτητα αθλητικά είδη & αξεσουάρ για να ανανεώσετε το στυλ και τη διάθεση σας για τοv φετινό χειμώνα. Στόχος του φεστιβάλ είναι μεταξύ άλλων, η καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθαι σε μικρούς και μεγάλους!

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου:
Σάββατο & Κυριακή:
10:00 – 14:00 & 17:00 – 19:00 : Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους με την επίβλεψη εκπαιδευτικών από τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, οι οποίοι θα τους απασχολούν με face painting & μπαλονοκατασκευές.

Σάββατο & Κυριακή:
12:00 – 14:00: Η ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ Άρις θα βρίσκεται μαζί μας, θα μας δείξει τα μυστικά του αθλήματος κάνοντας την προπόνηση τους καθώς και διάφορες επιδείξεις προπονητικού χαρακτήρα.

Σάββατο & Κυριακή:
17:00 – 19:00: Παρουσίαση του Ολυμπιακού Αθλήματος Taekwondo από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Καλαμάτας με τη συμμετοχή των θεατών.

Κυριακή:
10:00 – 12:00: Αγάπησε κι εσύ τον στίβο παρακολουθώντας από κοντά Kids Athletics δραστηριότητες του αθλητικού Συλλόγου Ακρίτα Στίβου.

Έλα και εσύ στο μεγαλύτερο party εκπτώσεων και αθλητισμού! Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Είστε έτοιμοι;

Σαββατοκύριακο, 2 & 3 Νοεμβρίου, 9:00 – 21:00, στο κατάστημα COSMOS OUTLET στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας!

#4oCOSMOSSALESFESTIVAL #COSMOS #Kalamata #OUTLET

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ