«Sex With Your Ex»| Το νέο international single της Tamta είναι γεγονός

Το νέο international single της Tamta είναι γεγονός! Μετά την τεράστια επιτυχία του “Senorita”, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 30.000.000 προβολές στο YouTube και βρέθηκε για 51 ημέρες στο Νο1 του Spotify Greece Top50 καθώς και Νο1 στο Digital Singles Chart Greece επί 5 εβδομάδες, η Tamta, το πιο φωτεινό αστέρι της ελληνικής ποπ σκηνής, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο διεθνές single «Sex With Your Ex»,  που υπογράφουν οι Roel Henricus Rats, Marcia Thadea, Angele Sondeijker, Ben Cassorla και Alexandra Veltri. Το βίντεο κλίπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε και η Τamta για άλλη μια φορά είναι πιο sexy από ποτέ.

Το κομμάτι αυτό αποτελεί τη νέα αγγλόφωνη κυκλοφορία της Tamta και έρχεται να διαδεχθεί την τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία που σημείωσε το «Replay», με το οποίο η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision και τράβηξε τα βλέμματα πάνω της.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στα Studios 60 στο Λος Άντζελες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Renata Raksha, η οποία έχει συνεργαστεί ως φωτογράφος με τη Rihanna (για το Fader Magazine) και τη Selena Gomez (για τη φωτογράφιση του προσωπικού της άλμπουμ «Revival»).

Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο χορογράφος και χορευτής Robert Green τον οποίο έχουν εμπιστευτεί μεταξύ άλλων η Taylor Swift και ο Justin Timberlake, το styling η Ella Cepeda ενώ τα μαλλιά-makeup η Melissa Mudrick.

Το «Sex With Your Ex» αποτελεί προπομπό του international EP της Τάμτα που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ