Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την καρδιά του μικρού Πέτρου

Εδώ και κάποιες μέρες τον γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση οτι ένα μικρό παιδί, ο 17χρονος Πέτρος από την Μεγαλόπολη χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, καθώς πρέπει να μεταβεί επειγόντως στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στην Βοστόνη, ώστε να κάνει  μια σοβαρή επέμβαση.

Ο Πέτρος πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια βαριάς μορφής και χρειάζεται να κάνει ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς στη Βοστώνη της Αμερικής, στο Boston’s Children’s Hospital για να διορθώσει εν μέρει το πρόβλημα και να σώσει το συκώτι του. Το ποσό που πρέπει να μαζευτεί είναι 240.000 δολάρια. Οι γονείς του δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν όλα αυτά τα έξοδα μετάβασης, νοσηλείας και επέμβασης, γιαυτό και κάνουν έκκληση σε όλους εμάς να βοηθήσουμε , ο καθένας όπως μπορεί και με όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει. Κάθε είδους βοήθεια είναι δεκτή και θα συμβάλει να σωθεί η ζωή του μικρού Πέτρου.

Για τον λόγο αυτό έχει ανοιχθεί λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, με iban GR77 0171 3120 0063 1214 6111 614 και όνομα δικαιούχου “Πέτρος Αθανασιάδης”.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε την καρδιά του μικρού Πέτρου!!!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ