8ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Με επικεφαλής της τον Γ.Δούζη η Καρναβαλική ξεκινά διαγωνισμό για νέο λογότυπο

Οι ετοιμασίες για το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι και από ότι φαίνεται η Καρναβαλική Επιτροπή έβαλε πλώρη το φετινό Καρναβάλι να είναι ακόμα καλύτερο και πιο εντυπωσιακό από τα προηγούμενα.

Επικεφαλής της Καρναβαλικής Επιτροπής τοποθετήθηκε από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο ο Γιάννης  Δούζης, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για το Καρναβάλι 2020, η Καρναβαλική Επιτροπή αναζητεί το νέο μόνιμο λογότυπο του Καρναβαλιού της Καλαμάτας. Σκοπός της αναζήτησης αυτής είναι να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού με ιδέες και προτάσεις. Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού επισημαίνει πως ο σχεδιασμός και οι προτάσεις είναι απαραίτητο να συνδέονται με στοιχεία της Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι το όνομα του δημιουργού θα αναγράφεται σε όλο το έντυπο υλικό, που θα αφορά στο θεσμό του Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τον σχεδιασμό (logo σε υψηλή ανάλυση) και αναλυτική επεξήγηση για την ιδέα τους στο email: grafaris@otenet.gr  μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 24:00.

Η επιλογή του νέου και μόνιμου πλέον λογότυπου του Καλαματιανού Καρναβαλιού θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή και τους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές της ΚΕ «Φάρις», τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και θα ανακοινωθεί με συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του δημιουργού, καθώς και της ιδέας του, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στα γραφεία της ΚΕ «Φάρις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ