Φριχτός θάνατος για γυναίκα στο Τέξας. Την έφαγαν ζωντανή αγριογούρουνα

 Η 59χρονη Κρίστιν Ρόλινς από την επαρχία Τσέιμπερς του Τέξας, πήγαινε αξημέρωτα με τα πόδια, όπως κάθε πρωί στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού το οποίο φρόντιζε χρόνια τώρα.

Στο δρόμο η 59χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από πολλά αγριογούρουνα που την κατασπάραξαν ζωντανή και τη σκότωσαν. Από τις φωνές και τα ουρλιαχτά της το ηλικιωμένο ζευγάρι που την άκουσε βγήκε στον κήπο και την είδε φριχτά παραμορφωμένη να κείτεται νεκρή και τα αγριογούρουνα να απομακρύνονται από πάνω της και να χάνονται στο δάσος.

Ο σερίφης Μπράιαν Χόθορν ανακοίνωσε ότι η Ρόλινς δέχθηκε επίθεση από «πολλά αγριογούρουνα» την ώρα που πήγαινε στο σπίτι των ηλικιωμένων τους οποίους φρόντιζε, κάπου ανάμεσα στις 6-6:30 το πρωί και ενώ στην περιοχή επικρατούσε ακόμα σκοτάδι. Και συνέχισε: «Στα 35 χρόνια καριέρας είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει».

Το γεγονός ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής ο οποίος είπε πως το κορμί της ήταν μια τεράστια πληγή από δαγκωματιές κάθε μεγέθους.

Οι κάτοικοι στην περιοχή έχουν διαμαρτυρηθεί κατ ΄επανάληψη στις αρχές για την ύπαρξη πολλών αγριόχοιρων, αλλά τα περιστατικά των επιθέσεων που έχουν καταγραφεί είναι λίγα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ