Το χρονικό της φρίκης για 19χρονη φοιτήτρια: Τη βίασαν οι κολλητοί του πρώην της

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα κράτησε φυλαγμένο στα τρίσβαθα της ψυχής της τον εφιάλτη που βίωσε μια 19χρονη φοιτήτρια, η οποία έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο νεαρός με τον οποίο στο παρελθόν είχε δεσμό και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στη Σαλαμίνα, όπου τη βίασαν διαδοχικά δύο φίλοι του, οι οποίοι μάλιστα την ακινητοποίησαν φορώντας της χειροπέδες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», η άτυχη νεαρή βρέθηκε σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεχόταν και απειλές για να κρατήσει κλειστό το στόμα της για όσα φρικτά υπέστη στα μέσα του περασμένου Απριλίου. Έτσι, δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές.

Ωστόσο, αφορμή για να μιλήσει της έδωσαν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα παγωμένα νερά του κόλπου Φώκια της Ρόδου τον Δεκέμβριο του 2018, όταν την πέταξαν λιπόθυμη αλλά ζωντανή ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, αφού πρώτα τη βίασαν και τη χτύπησαν άγρια με ηλεκτρικό σίδερο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους:

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992

Η 19χρονη κατέφυγε αρχικά σε ψυχολόγο για να μάθει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού που ακολούθησαν την θηριωδία που έζησε στα χέρια των βιαστών της. Μάλιστα, ο ψυχολόγος ήταν εκείνος που την έπεισε να αποκαλύψει όσα έζησε και στις 24 Μαΐου κατήγγειλε τον βιασμό της στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία των δραστών.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της την είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σαλαμίνα για να συζητήσουν. Όταν έφτασε εκεί, τον βρήκε με πέντε φίλους του, δυο από τους οποίους την παρέσυραν σε άλλο χώρο όπου την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και στη συνέχεια ασέλγησαν πάνω της.

Όπως αποκάλυψε, όταν έφυγε από το σπίτι του πρώην της δέχτηκε απειλές να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβη

 

Με πληροφορίες από newsbreak.gr, newsbomb.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ