Το αηδιαστικό εύρημα που εντοπίστηκε μέσα σε ένα σάντουιτς

Μια όχι και τόσο γευστική εμπειρία είχε ένας κάτοικος της πόλης Άλφαμπετ στις ΗΠΑ, όταν λιγουρεύτηκε να φάει σάντουιτς με κοτόπουλο, αλλά τελικά μετάνιωσε για την επιλογή του, καθώς αυτό που βρήκε μέσα μόνο λαχταριστό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζέρεμι Μέρντινγκερ βρήκε στη δημιουργία του ταχυφαγείου με όνομα Ποπάι (Popeye), ένα ολόκληρο κομμάτι από ένα τσιγαριλίκι, το οποίο ήταν… γεμιστό με μαριχουάνα.

Ο 23χρονος πήρε δύο σάντουιτς στο σπίτι του και άρχισε να τα γεύεται, όντας μάλιστα αρκετά ικανοποιημένος. Ειδικά με την πικάντικη από τις δύο επιλογές, που γεύτηκε πρώτη. Ωστόσο, στη δεύτερη η όρεξη του κόπηκε «μαχαίρι». Όταν έφτασα στις τελευταίες δαγκωματιές, σοκαρίστηκα. Μάλιστα, όπως είπε, εάν είχε καταπιεί το τσιγαριλίκι θα μπορούσε είτε να πνιγεί, είτε να αρρωστήσει.

«Ήταν 100% μαριχουάνα. Έχω και τα αποδεικτικά στοιχεία. Είναι σε μια πλαστική τσάντα στο σπίτι», επισήμανε ο Μέρντινγκερ. Η επόμενη κίνησή του, ήταν να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στο εστιατόριο το ίδιο βράδυ, συμπεριλαμβανομένων και των αποδεικτικών στοιχείων. Μάλιστα, έκανε το ίδιο και με τη New York Post, η οποία δημοσίευσε το θέμα.

Εκπρόσωπος του Popeye στο Μέσο, ανέφερε: «Έχουμε υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των συστατικών μας και στην προετοιμασία του φαγητού μας. Λαμβάνουμε όλα τα σχόλια σχετικά με τα γεύματά μας σοβαρά και γρήγορα, προκειμένου να αναλάβουμε δράση και να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι πελάτες μας έχουν μια καλή εμπειρία».

Ωστόσο, ο 23χρονος εκνευρίστηκε, όταν είδε πως η απάντηση που πήρε, ήταν πως το ζήτημα διερευνάται, αλλά δεν έγινε καμία κίνηση από την πλευρά του ταχυφαγείου έστω για μια συγγνώμη. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την εμπειρία του τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα social media.

 

newsbeast



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ