Τα άκουσε ξανά ο Τραμπ! Άγριο γιουχάρισμα στη Νέα Υόρκη

Ο Τραμπ, συνοδευόμενος από τους γιους του Έρικ και Ντόναλντ Τζούνιορ και δυο Ρεπουμπλικάνους βουλευτές που τον στηρίζουν, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος πάλης. Η υποδοχή ήταν «θερμότατη», ανάλογη με εκείνη στην Ουάσινγκτονπριν από μια εβδομάδα.

Τη στιγμή που ο Τραμπ μπήκε στο Madison Square Garden, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και άρχισε να αποδοκιμάζει. Υπήρχαν, όμως, και κάποιοι που φώναζαν υπέρ του Αμερικανού προέδρου. Εκείνος, αυτό κράτησε. Πως κάποιοι τον αποθέωσαν. Και ας ήταν εκκωφαντικές οι αποδοκιμασίες.

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (03.11.2019, συμπτωματικά ακριβώς έναν χρόνο πριν από τις εκλογές του 2020) όταν ο Ντόναλντ Τραμπ και η συνοδεία τους μπήκαν στο Madison Square Garden. Η επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη έγινε λίγες μέρες αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το «Μεγάλο Μήλο» για να κάνει μόνιμη κατοικία του τη Φλόρινταώστε να γλιτώσει τους φόρους. Δεν είναι αυτό που δεν του… συγχώρησαν οι Νεοϋορκέζοι.

Κατά τον Έρικ Τραμπ, το πλήθος φώναζε το όνομα του πατέρα του. Το έκανε και tweet, το οποίο retweet-αρε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλλον κανείς από τους δυο τους δεν είχε δυο άνδρες που ύψωσαν και τα δυο μεσαία δάχτυλα των χεριών τους προς τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Έρικ Τραμπ, δε, τα έβαλε και με το BBC, γράφοντας στο twitter πως τα όσα έγραφε περί αποδοκιμασιών του πατέρα του ήταν «γελοιότητες». «Δεν μπορώ να περιμένω να κερδίσουμε ξανά το 2020 για να προκαλέσουν μεγαλύτερη αμηχανία στο επάγγελμά σας» έγραψε ο νεαρός Τραμπ.

Στο ίδιο μήκος και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που χαρακτήρισε Fake Newsτα δημοσιεύματα που τον αποδοκίμασαν. Κι ας υπάρχουν video και μαρτυρίες. Λεπτομέρειες είναι αυτά…

Νωρίτερα, ο Τραμπ είχε γράψει στο twitter πως η στιγμή που μπήκε στο Madison Square Garden έμοιαζε λίγο με το να μπαίνει σε προεκλογική συγκέντρωσή του…

Και φυσικά, απ’ όσα έγιναν, κράτησε και τη δήλωση του Jorge Masvidal, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Τραμπ και τον αποκάλεσε… “σκληρό κ@ργ@@η“, χρησιμοποιώντας τη φράση με… θετικό τρόπο. “Ανεξάρτητα από τις απόψεις του καθενός για τον Τραμπ ως πρόεδρο, ο τύπος είναι σκληρός κ@ργ@@ης φίλε“, είπε ο γνωστός παλαιστής. Και ο Τραμπ retweet-αρε περήφανος.

Να του το δώσουμε πάντως του Τραμπ πως κάποιοι από το πλήθος στο Madison Square Garden φορούσαν καπελάκια με το σύνθημα «Make America Great Again» και μπλούζες της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος, πάντως, προσπάθησε να μην αντιδράσει και συχνά πυκνά χαιρετούσε το πλήθος. Σε μια απ’ αυτές τις φορές του… ύψωσαν τα μεσαία τους δάχτυλα δυο άνδρες που βρίσκονταν απέναντι του.

Μάλλον επειδή φοβήθηκαν μεγαλύτερες αντιδράσεις, σύμφωνα με τους New York Times, οι διοργανωτές δεν εμφάνισαν τη φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ στα μάτριξ του γηπέδου. Δεν ήθελαν να γίνει ό,τι και στον αγώνα μπέιζμπολ στην Ουάσινγκτον πριν από μια εβδομάδα.

Με πληροφορίες από New York Times



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ