Στην εντατική 45χρονος που δέχθηκε σκάγια στο κεφάλι του σε κυνήγι στο Βόλο

 Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 37χρονος που τραυματίστηκε, όταν πήγε για κυνήγι με 45χρονο φίλο του στο Μ. Περιβολάκι και, κάτω από άγνωστες συνθήκες δέχτηκε σκάγια στην αριστερή πλευρά του κρανίου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr,  o άτυχος άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, του αφαιρέθηκαν τα σκάγια και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ένας 45χρονος αλλοδαπός, διότι, το πρωί της ίδιας ημέρας, κατά τη διάρκεια κυνηγιού σε δασική περιοχή, τραυμάτισε με κυνηγετικό όπλο 37χρονο ομοεθνή του.

Οι δύο φίλοι είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου σε δάσος της περιοχής και, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στις 8 το πρωί, ο 45χρονος πυροβόλησε και τα σκάγια τραυμάτισαν τον 37χρονο στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού, πάνω από το αυτί.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διασωληνώθηκε άμεσα, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη και με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερος. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ