Μέγαρα: Νέα στοιχεία για φονικό – Εκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Μέγαρα. Ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του, ενώ πυροβόλησε και την σύζυγο του θύματος, πρόκειται για σωφρονιστικό υπάλληλο και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, τον οποίο πυροβόλησε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του,μέσα στο σπίυι του  στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα.

Ο δράστης πυροβόλησε και την 43χρονη γυναίκα του θύματος, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, το βράδυ της Πέμπτης, πήγε μαζί με το δικηγόρο του στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και τέθηκε στη διάθεση των αρχών.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Τι λέει ξάδερφος της συζύγου του θύματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

«Η ξαδέρφη μου είναι ευτυχώς καλά, δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Κώστας, ξάδερφος της συζύγου του θύματος.

Διέψευσε επίσης τις πληροφορίες ότι την ώρα του φονικού ήταν μπροστά τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού.

«Ευτυχώς τα παιδιά δεν ήταν μάρτυρες», τόνισε και πρόσθεσε ότι εκεί βρισκόταν το πιο μικρό παιδί του ζευγαριού το «οποίο μάλλον δεν αντιλήφθηκε τι έγινε».

Ο ξάδερφος της συζύγου του θύματος είπε ότι έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε το τραγικό περιστατικό και πως δεν είχε ιδέα ότι ήταν τόσο έντονα τα πράγματα.

«Ούτε ο συγχωρεμένος πρέπει να το ήξερε, πάθαμε σοκ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προφανώς και δεν ισχύει» ο ισχυρισμός του δράστη ότι υπεύθυνος για το χωρισμό του ήταν το θύμα

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας 

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα.

Το σκηνικό φαίνεται πως ξεκίνησε έπειτα από διαπληκτισμό που προηγήθηκε μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του ζευγαριού. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ο δολοφόνος θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του ο οποίος και παραδόθηκε στις αρχές χθες το βράδυ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά που ήταν στο σπίτι άκουσαν τους πυροβολισμούς, είδαν τους γονείς τους αιμόφυρτους και ούρλιαζαν από το σοκ. Επιπλέον, το ένα από τα παιδιά φέρεται να ήταν αυτό που κάλεσε τις Αρχές στο ματωμένο σπίτι.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ