Εφιάλτης για 15χρονο – Ζευγάρι τον είχε σαν κατοικίδιο και τον κακοποιούσε σ@ξουαλικά

Ζευγάρι στις ΗΠΑ που του αρέσει να μεταμφιέζεται σε ζώα κατά τη διάρκεια του σεξ συνελήφθη με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονο, τον οποίο έβαζε να ντύνεται σαν τράγος.

Του υπόσχονταν δε ότι «θα τον υιοθετούσαν» σαν να ήταν κατοικίδιο για να μετακομίσει στο σπίτι τους και να κάνουν διαρκώς όργια. Η σεξουαλική κακοποίηση του εφήβου αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του βρήκε αποκαλυπτικές φωτογραφίες των τριών στο messenger facebook του γιου του και πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Ο έφηβος από το Ανόβερο της Πενσιλβάνιας κατέθεσε ότι είχε ερωτική σχέση με την 22χρονη Έμιλι Τζάβινς όσο και με τον 26χρονο σύντροφο της, Τζέικομπ Μπέικερ.

Αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε βίτσιο να κάνει σεξ μεταμφιεσμένο σε ζώα και ειδικότερα ο ίδιος έπαιζε το ρόλο του τράγου, η Τζάβινς μεταμφιεζόταν σε γάτα και ο Μπέικερ είχε το ρόλο του αφεντικού που έδινε εντολές και στους δυο.

Μετά τη σύλληψη της η Τζάβινς ομολόγησε ότι γνώρισε το θύμα της μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού Dungeons & Dragons, όταν ο έφηβος ήταν 15 ετών. Παραδέχτηκε πως όταν συναντήθηκαν λίγο πριν τα γενέθλια του, εκείνη κάθισε στα γόνατα του και τον φίλησε. Η Τζάβινς είπε επίσης στην αστυνομία ότι έκανε σεξ με τον έφηβο και ότι και ο Μπέικερ είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του.

 

 

 

Πηγή: Espresso

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ