Είδα έναν άντρα να σέρνει ένα κορίτσι – Η σοκαριστική στιγμή που παιδόφιλος αρπάζει μια 9χρονη

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει την στιγμή που ένας παιδόφιλος αρπάζει μια 9χρονη. Ο παιδόφιλος άρπαξε το κοριτσάκι στη μέση του δρόμου στο Ίρκτουτσκ στη Ρωσία.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν στον το περιστατικό. Το κοριτσάκι που φοράει ένα πράσινο μπουφάν και ένα κόκκινο σακίδιο κάθεται στην άκρη του δρόμου.

Ο παιδόφιλος φορώντας κουκούλα πλησιάζει την 9χρονη και την αρπάζει με γρήγορες και απότομες κινήσεις. Το βάζει μέσα στο αυτοκίνητο του που είναι παρκαρισμένο απέναντι από το σημείο και γίνεται καπνός.

Ένας 16χρονος κατάφερε να σώσει το κοριτσάκι. Ο Βιάτσεσλαβ Ντοροσένκο είδε την ώρα που περπατούσε στο χιόνι έναν άντρα γύρω στα 50 να αρπάζει το κορίτσι και να το σπρώχνει στο αυτοκίνητό του.

«Είδα έναν άντρα να σέρνει ένα κορίτσι στο αυτοκίνητο και μετά άκουσα το κορίτσι να φωνάζει “βοήθεια”. Κοίταξα γύρω μου, πήγα στον μοναδικό ενήλικα που υπήρχε τριγύρω και τρέξαμε προς το αυτοκίνητο του απαγωγέα» περιγράφει ο νεαρός ήρωας.

Στη συνέχεια ο Βιάτσεσλαβ και ο άλλος άντρας ονόματι Γκλεμπ έτρεξαν προς το αυτοκίνητο του επίδοξου απαγωγέα αλλά την ώρα που έφτασαν, εκείνο ξεκίνησε. Έτσι, μπήκαν στο αυτοκίνητο και κυνήγησαν τον παιδόφιλο που βγήκε από τη φυλακή το 2017 αφού εξέτισε τη δεύτερη ποινή του για βιασμό.

Οι δυο τους κατάφεραν να κλείσουν τον δρόμο στον δράστη και όταν του είπαν να αφήσει το κορίτσι να φύγει εκείνος απάντησε «μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήταν η αδερφή μου».

Ο Γκλεμπ αμέσως έδωσε στο 9χρονο κορίτσι, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα, το κινητό του και κάλεσε τη μητέρα του.

 

news

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ