Δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του για να ζήσει με την ερωμένη του

Μια στυγερή δολοφονία συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Ένας άντρας κατηγορείται ότι σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του, και μητέρα του παιδιού του, για να ζήσει με την ερωμένη του.

Το πτώμα της 29χρονης κοπέλας δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ ο Πάτρικ Φρέιζι κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της

Όπως γράφει η Daily Mail η κατάθεση της ερωμένης του, που συγκλόνισε το δικαστήριο, “έκαψε” τον Φρέιζι, o οποίος σκότωσε την 29χρονη μέσα στο σπίτι της με ένα ρόπαλο του μπέιζ μπολ.

Αφού σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του ζήτησε από την ερωμένη του για να καθαρίσει το χώρο και να εξαφανίσει το πτώμα.

Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας ο άνδρας προσπάθησε, τρείς φορές, να πείσει την ερωμένη του να σκοτώσει την Κέλσι, αλλά η εκείνη δεν μπορούσε να το κάνει. Μπόρεσε όμως να τον βοηθήσει να ξεφορτωθούν το πτώμα, αν και μπροστά στο δικαστήριο εμφανίστηκε μετανιωμένη.

Η Κρίσταλ Λη πήγε με τον Φρέιζι μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας στο ράντσο του, το έβαλαν σε ένα σάκο, έριξαν βενζίνη και το έκαψαν.

Ένα δόντι όμως που βρέθηκε στο ράντσο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Λη και φέρνει τον Φρέιζι πιο κοντά στην καταδίκη για το στυγερό έγκλημα.

Πηγή: ant1news.gr/ Daily Mail

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ