Συγκλονίζει ομογενής στην Αλβανία: Ψάχνω τους συγγενείς μου στα συντρίμμια

Τους συγγενείς του μέσα στα συντρίμμια αναζητεί ομογενής στην Αλβανία.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, η ξαδέλφη του έχει επικοινωνήσει μαζί τους -ενώ βρίσκεται στα συντρίμμια- και επίσης εγκλωβισμένοι είναι η μητέρα της και το παιδί της.

«Εδώ μέσα είναι η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το μωρό της ξαδέρφης μου», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Με την ξαδέρφη έχουμε μιλήσει… Λέει ότι είναι ζωντανή, της έχουμε βάλει κι ένα τηλέφωνο και επικοινωνούμε. Είναι καλά, δεν ξέρει για την μάνα της και για το μωρό. Τα ξαδέρφια μου που ήταν στον πέμπτο έχουν πέσει κι αυτοί εδώ κάτω. Ο πατέρας έχει σωθεί κι έχουν πεθάνει οι δύο γιοι, η κόρη, η μάνα και η γυναίκα του ενός παιδιού, η αρραβωνιαστικιά του».

Ταυτόχρονα ο ομογενής αποκάλυψε πως δεν έχει οπτική επαφή με την ξαδέρφη του, η οποία έχει και το κινητό τηλέφωνο, ωστόσο του έχει πει πως αν και τραυματισμένη είναι καλά, ενώ ισχυρίστηκε ότι η ξαδέλφη του δεν έχει εικόνα για το αν η μητέρα και το μωρό της είναι καλά και τους παρακαλεί να την απεγκλωβίσουν.

Συνεχίζοντας, τόνισε πως το πιο πιθανό είναι η ξαδέλφη του να απεγκλωβιστεί, ωστόσο για τους υπόλοιπους δήλωσε πως το πιο πιθανό είναι να έχουν χάσει την ζωή τους.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ