Στο δικαστήριο ο Λαζόπουλος για τα σχόλια για την αναπηρία Σόιμπλε

Την ερχόμενη εβδομάδα έχει προσδιορισθεί η εκδίκαση της αγωγής κατά του γνωστού ηθοποιού και τηλεοπτικού παραγωγού Λάκη Λαζόπουλου, σύμφωνα με το news247.gr. 

Την αγωγή με την  οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας κατέθεσε ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης, για το σχόλιο  του Λ. Λαζόπουλου στην εκπομπή του εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και νυν προέδρου του Κοινοβουλίου της Γερμανίας , Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά – σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια,  το λέω παραφροσύνη,  ποιες είναι οι εμμονές του» είχε αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.   

Ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης είχε αντιδράσει άμεσα και είχε ανακοινώσει από τότε ότι θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του Λάκη Λαζόπουλου.

Απαντώντας  ο ηθοποιός και τηλεοπτικός παραγωγός  είχε υποστηρίξει: «Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό».

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ