Πατριός απήγαγε την 11χρονη θετή του κόρη και της έκανε 11 παιδιά

Την απόλυτη φρίκη στα χέρια του πατριού της έζησε η Ρόζαλιν Μακ Γκίνις, η οποία αποκάλυψε ότι την απήγαγε σε ηλικία 11 ετών, την κράτησε φυλακισμένη για 19 χρόνια και την ανάγκασε να κάνει μαζί του εννέα παιδιά.

Η Ρόζαλιν διηγήθηκε την ιστορία της και αποκάλυψε πώς κατάφερε μετά από τόσα χρόνια να ξεφύγει από τα δεσμά του πατριού της, Χένρι Πιέτ.

Πατριός απήγαγε την 11χρονη κόρη της γυναίκας του, τη φυλάκισε και έκανε μαζί της εννέα παιδιά (pics) – Media Gallery

Ο 63χρονος σήμερα Χένρι απήγαγε την Ρόζαλιν έξω από το σχολείο της στην Οκλαχόμα το 1997 για αντίποινα προς τη μητέρα της και την κράτησε φυλακισμένη για σχεδόν δύο δεκαετίες.

Πατριός απήγαγε την 11χρονη κόρη της γυναίκας του, τη φυλάκισε και έκανε μαζί της εννέα παιδιά (pics) – Media Gallery 3

Ο Πιετ την κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία 10 ετών και η μητέρα της έμαθε για την αποτρόπαια πράξη του συζύγου της και αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της μαζί του. Τότε ο Πιετ αποφάσισε να την απαγάγει και να την παντρευτεί.

Ο Πιετ πήγε το κορίτσι στο Μεξικό, την ανάγκασε να τον παντρευτεί και να κάνει εννέα παιδιά μαζί του μέσα σε 19 χρόνια.

Η 34χρονη σήμερα Ροζαλίν περιγράφει πώς μία τυχαία συνάντηση με ένα ζευγάρι αγνώστων σε ένα παντοπωλείο ήταν η ευκαιρία της να λυτρωθεί.

«Ήμασταν στο παντοπωλείο, βρισκόμασταν μπροστά τους και είχαμε ένα μάτσο παιδιά. Η διαφορά ηλικίας μου με τον Χένρι και όλα αυτά τα παιδιά κίνησαν υποψίες. Μας βοήθησαν να πληρώσουμε γιατί δεν είχα τα χρήματα. Μας ρώτησαν που μένουμε και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο Χένρι ήταν ο τύπος που κρατούσε πάντα τους ανθρώπους μακριά, εκείνοι ήξεραν ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό».

Η γυναίκα με πλησίασε και μου μίλησε. «Ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν μπορείς να ξεφύγεις θα σε βοηθήσω».

Μετά από την προσφορά της, η Ροζαλίν έφτασε στην πόρτα της γυναίκας με τα οοκτώ παιδιά της και ζήτησε να την βοηθήσει. Το μεγάλο της παιδί είχε ήδη φύγει από το σπίτι.

Ο Πιετ συνελήφθη στο Μεξικό τον Σεπτέμβριο του 2017, ένα χρόνο μετά από την ημέρα που η Ροζαλίν κατάφερε να ξεφύγει.

Πατριός απήγαγε την 11χρονη κόρη της γυναίκας του, τη φυλάκισε και έκανε μαζί της εννέα παιδιά (pics) – Media Gallery 2

 

Πηγή: Mirror

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ