Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Κλέλια Χατζηιωάννου πλήρωσε, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, τον ΕΝΦΙΑ του Χαμόγελου του Παιδιού.

Όπως σημειώνει ο οργανισμός στη σελίδα του στο διαδίκτυο «Για ακόμα μια φορά, ’Το Χαμόγελο του Παιδιού ευχαριστεί θερμά την κυρία Κλέλια Χατζηιωάννου για τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή της στο έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Νοεμβρίου, η κα Κλέλια Χατζηιωάννου παρέδωσε στον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο επιταγή αξίας 70.000€ προκειμένου να καλυφθεί η οφειλή για τον ΕΝΦΙΑ 2019.

‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ ευχαριστεί θερμά την κυρία Χατζηιωάννου καθώς για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ευαισθησία και την έμπρακτη συνεισφορά της στο έργο του Οργανισμού που καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα Υγείας και σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που ζει ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας».

Η κ. Χατηζιωάννου είναι αδελφή του Στέλιου Χατζηιωάννου. Όλη η οικογένεια στέκεται δίπλα σε ευπαθείς ομάδες όπως και οργανισμούς.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ