Η δίμετρη μπασκετμπολίστρια που έκανε 116 ληστείες

Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας. Η Ολιβέρα Τσίρκοβιτς βρέθηκε στην Ελλάδα ως μπασκετμπολίστρια και έγινε μέλος της σπείρας των ροζ πανθήρων που έκλεβαν πανάκριβα κοσμηματοπωλεία.

Η Ολιβέρα Τσίρκοβιτς που έχει ύψος 1.93 μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για την πολυτάραχη ζωή της, τις μέρες της παρανομίας, τη φυλακή, την απόδρασή της αλλά και την μεγάλη της αγάπη που είναι η ζωγραφική και ήταν και η αφορμή για την απόδρασή της.

Η Ολιβέρα Τσίρκοβιτς συνελήφθη για 116 ληστείες, φυλακίστηκε, απέδρασε, συνελήφθη ξανά  και μετά από 7 χρόνια στη φυλακή, τώρα πλέον ζει στο Βελιγράδι και ασχολείται με το γιο της, τη ζωγραφική και φυσικά τη συγγραφή βιβλίων με τη ζωή της.

«Ήταν δύσκολες στιγμές στα δικαστήρια και δεν είναι και εύκολο μετά να ξεμπλέξεις. Δεν έσκυψα το κεφάλι, το πήρα πάνω μου και στα δικαστήρια που άκουσα πάρα πολύ μεγάλες ποινές.

Συνήθως επιλέγαμε κοσμηματοπωλεία με καλά επίπεδα ασφαλείας με θωρακισμένες πόρτες. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαμε για την ληστεία πάντα ήταν κλεμμένο. Αν τυχόν υπήρχαν ρολά βάζαμε συρματόσχοινο και τα τραβούσαμε με το αυτοκίνητο», είπε μεταξύ άλλων.

πηγή


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ