Αυτοί είναι οι χάκερ του μέλλοντος

Τα τρωκτικά τη σήμερον ημέρα δεν μοιάζουν αρκετά επικίνδυνα γατί οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει τρόπους για να προστατεύουν τα τρόφιμα και τα σπίτια τους από τέτοιους εισβολείς. Όμως τα ποντίκια εξελίσσονται κι αυτά!

Και όπως φαίνεται ξέρουν πώς να διακόπτουν τις μοντέρνες τηλεπικοινωνίες, ακόμη, φτάνοντας μέχρι και να αποκόψουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες από τους πολίτες.

Αρουραίοι διέκοψαν την επικοινωνία των εσθονικών κυβερνητικών υπηρεσιών με το Διαδίκτυο, σύμφωνα με όσα αναφέρει, σχετικά, τοπική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Postimes, τα τρωκτικά μάσησαν αρκετά καλώδια, συμπεριλαμβανομένης μιας βασική οπτικής ίνας κοντά στην εσθονική πρωτεύουσα, Ταλίν, με αποτέλεσμα να χαθεί το internet για τις κυβερνητικές εγκαταστάσεις, εν μέσω μιας πολυάσχολης εργάσιμης ημέρας.

Αποτέλεσμα της ακόρεστης όρεξης των τρωκτικών ήταν οι πολίτες να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να μην είναι σε θέση να αγοράσουν συνταγογραφημένα φάρμακα διαμέσου του Διαδικτύου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι το πρόβλημα να αποκατασταθεί και να επανέλθει η σύνδεση στο ίντερνετ.πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ