Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί με τον Μελέτη και την Πηνελόπη;

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο κακός Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος, ωστόσο, στα τελευταία επεισόδια φανερώνει και ένα ακόμα πιο συναισθηματικό κομμάτι του χαρακτήρα του. Τον ηθοποιό συνάντησε από το Πρωινό η Μαρία Κοκολάκη και αρχικά, συζήτησαν για το πώς του έγινε η πρόταση για το σίριαλ: “Έγινε ένα τηλεφώνημα στα τέλη Μαΐου, ήρθα, έκανα μία φορά οντισιόν και θυμάμαι τη Μελίνα που μου είπε “θες πολύ να κάνεις τον κακό”. Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ κακό ρόλο και ξαφνικά ήρθε η πρόταση, την οποία περίμενα πως και πως”.

Ποιος είναι ο πραγματικό ρόλος του Μελέτη; Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει: “Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδικημένος ή όχι ο Μελέτης. Καλός, κακός δεν παίζει ρόλο, έχει να κάνει με τα κίνητρα. Όλοι είμαστε στη ζωή και Μελέτηδες και Γιάννηδες. Στην αρχή, με τον φόνο του Γιάννου, για μιάμιση δύο εβδομάδες ήταν λίγο πιο έντονα τα μηνύματα από τον κόσμο, πιο άγρια. Νομίζω ότι ο Μελέτης αγαπάει βαθιά την Πηνελόπη και γενικά είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά, είτε αυτός είναι ο Δούκας, είτε είναι η Πηνελόπη. Ήδη στα επεισόδια που έχω πάρει εγώ, τα οποία δεν έχετε δει ακόμα, υπάρχει εξέλιξη στο άνοιγμα των συναισθημάτων. Σαν Μελέτης πηγαίνω πάντα με ό,τι λέει το αφεντικό μου, πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο, οπότε δεν θα τις συμπαθήσω τις Σταμίρενες”.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να πει δυο λόγια και για τον Λεωνίδα Κακούρη: “Πιστεύω ότι χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη δεν θα είχε την ίδια απήχηση ο ρόλος και δεν θα γινόταν τόσο καλό δίδυμο κακών. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Του το έχω πει κιόλας, δεν το δέχεται, αλλά δεν πειράζει”.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ