Άγριες Μέλισσες: Ο “Μιλτιάδης” αποκαλύπτει πως έρχεται ανατροπή στη σειρά

Στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» κρατά έναν από τους πιο συμπαθείς ρόλους, αυτού του Μιλτιάδη Σεβαστού. Ο λόγος για τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Άρη Καβατζίκη, οι οποίοι τον συνάντησαν στο «χωριό» Διαφάνι.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά και τη συμμετοχή του σε αυτήν, τονίζοντας: «Δεν μπορούσα να πω όχι στις Άγριες Μέλισσες, με τίποτα. Αυτή η δουλειά είναι για μένα πολύ σημαντική στιγμή. Χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ. Όταν φεύγεις από το γύρισμα, νιώθεις πλήρης».

Για το ρόλο του ως Μιλτιάδης, είπε: «Ο Μιλτιάδης, μέχρι να έρθει το flashback της προηγούμενης εβδομάδας όλα πήγαιναν καλά. Αυτό το flashback μας έκαψε, γιατί όλοι μου γύρισαν την πλάτη. Όλοι οι άνθρωποι που έλεγαν “τι γλυκός άνθρωπος που είναι ο Μιλτιάδης” τώρα άρχισαν να λένε “να και αυτός ίδιος με τους άλλους είναι”».

Ωστόσο, έκανε και μία μικρή αποκάλυψε για τα επόμενα επεισόδια σχετικά με τον χαρακτήρα που υποδύεται: «Θα επανορθώσω. Έρχονται κάποια επεισόδια που δείχνουν ότι πραγματικά δεν ήταν εύκολη αυτή η απόφαση», είπε ο Γιώργος Γάλλος.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ