Τετάρτες για γέλια στο Θέατρο Νηπιαγωγείο

To Θέατρο Νηπιαγωγείο έχει επιστρέψει ανανεωμένο και με ένα γεμάτο πρόγραμμα από ενδιαφέρουσες παραστάσεις για το καλαματιανό κοινό. Στα πλαίσια των νέων παραγωγών, κάθε Τετάρτη στις 21.00 το Θέατρο Νηπιαγωγείο θα φιλοξενεί και έναν καταξιωμένο stand up comedian από την Αθηναϊκή σκηνή, ο οποίος θα χαρίζει αμέτρητες στιγμές γέλιου στους θεατές. Κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος και σε έναν γνωστό stand up comedian.

Τις Τετάρτες  του Δεκεμβρίου μαζί μας θα βρεθεί για μια άκρως ξεκαρδιστική και πρωτότυπη παράσταση ο Άγγελος Σπηλιόπουλος.

Κρατήσεις θέσεων στο 6943092719 

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr EnterMessinia TV

Το Θέατρο Νηπιαγωγείο υποδέχεται τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και την παράσταση του ” Το Φιλέτο της Αγοράς”  

Το Φιλέτο της Αγοράς είναι μια σόλο stand up comedy παράσταση και αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από one-liner αστεία! Πρόκειται για την πρώτη τέτοια παράσταση στην Ελλάδα. Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος σας φέρνει τα καλύτερα, κοφτερά σύντομα αστεία του και σας βάζει σε ένα σύμπαν που φτιάχνεται και διαλύεται κάθε δέκα δευτερόλεπτα. Παιχνίδια με λέξεις, παρατηρήσεις και μικροσκοπικές ιστορίες σε μια βραδιά! Το Φιλέτο της Αγοράς, η νύχτα με τα αστεία!

Opening Act Odysseas Deniz Ürem
Tιμή εισόδου 10 €
Μειωμένο 8€
Στο Θέατρο Νηπιαγωγείο Λεΐκων 24 τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 21:00
Tηλέφωνο κρατήσεων 6943092719

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ