Πρεμιέρα για το Θέατρο Νηπιαγωγείο & το “Τετάρτες για Γέλια” | Πρώτος καλεσμένος ο Ανδρέας Πασπάτης

Είναι πλέον γεγονός!!!! Το αγαπημένο Θέατρο Νηπιαγωγείο άνοιξε ξανά τις πόρτες του και πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε δυναμικό παρόν στηρίζοντας την νέα σελίδα στην πορεία του Θεάτρου. Ανακαινισμένο, ανανεωμένο και με νέα διεύθυνση παραγωγής από την Κωνσταντίνα Κολόκα (η καλλιτεχνική διεύθυνση παραμένει στα χέρια της Καλλιρρόης Βελέντζα) το Θέατρο Νηπιαγωγείο έκανε την επίσημη πρεμιέρα του με την παράσταση “Τετάρτες για γέλια”. Στα πλαίσια των νέων αυτών παραστάσεων κάθε Τετάρτη στις 21.00 το Θέατρο Νηπιαγωγείο θα φιλοξενεί και έναν καταξιωμένο stand up comedian από την Αθηναϊκή σκηνή, ο οποίος θα έρχεται για να χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου στους θεατές. Κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος και σε έναν διαφορετικό καλλιτέχνη.

Ποδαρικό στην νέα σεζόν του Θεάτρου λοιπόν και στις παραστάσεις “Τετάρτες για γέλια” έκανε ο stand up comedian ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ , ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά στην Καλαμάτα και το Θέατρο Νηπιαγωγείο την νέα  του παράσταση με τίτλο “ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ”  προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θεατές που είχαν γεμίσει από νωρίς την αίθουσα του Θεάτρου και έδειξαν να το διασκεδάζουν χαρίζοντας του το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. Η ολοκαίνουργια παράσταση του με τίτλο “ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ” αποτελείται από αστεία περιστατικά της καθημερινότητας της δικής του ή των γύρω τουΠερισσότερα από κοντά για όλες τις Τετάρτες του Οκτωβρίου στις 21.00 στο Θέατρο Νηπιαγωγείο.   

 

Ο Ανδρέας Πασπάτης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1989 (ηλικία 29 χρονών). Ασχολείται επαγγελματικά µε το standup comedy. Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedy central. Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο stand up comedy battle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα.  Έχει συμμετάσχει στο «Stand up for U» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA.  Είναι Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University (London), παραδίδει standup comedy workshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Ο Ανδρέας Πασπάτης θα είναι ξανά κοντά μας στο Θέατρο Νηπιαγωγείο τις υπόλοιπες Τετάρτες του Οκτωβρίου για να μας πει αν το μήνυμα του “ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ” προσφέροντας πολύ γέλιο.

Κάνε και εσύ την κράτηση σου τώρα στο 6943092719 

τιμές εισιτηρίων: προπώληση 8 ολόκληρο, 6 μειωμένο 

ταμείο 10 ολόκληρο, 8 μειωμένο

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 – Life fm 88 – EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV

 

 


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ