Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού για το ξενοδοχείο Petra & Fos | Γυναίκα η τυχερή

Ο μεγάλος ταξιδιωτικός διαγωνισμός του Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV )  σε συνεργασία με το Petra & Fos Boutique Hotel & Spa με δώρο δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό για ένα τυχερό ζευγάρι στο πανέμορφο και πολυτελές ξενοδοχείο στο Οίτυλο της Λακωνικής Μάνης ολοκληρώθηκε.

Η διάρκεια του διαγωνισμού ήταν ένας μήνας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά καλώντας στο 27210-91704 και αφήνοντας τα στοιχεία τους, αλλά και διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες των μέσων του Enter Media Group στο facebook , αλλά και την σελίδα του ομίλου στο instagram ακολουθώντας τρία βασικά βήματα.

Αφού συμπληρώθηκε η προθεσμία δήλωσης συμμετοχών, η Άστρη Μαυρέα σήμερα 1η Οκτωβρίου 2019 στην εκπομπή της έκανε την κλήρωση και ανέδειξε την τυχερή, η οποία με ένα ακόμα αγαπημένο της πρόσωπο θα πάει για τρείς μέρες στο πανέμορφο Petra & Fos Boutique Hotel & Spa. Η τυχερή ακροάτρια που κέρδισε αυτό το φοβερό δώρο είναι η κυρία ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 

Το Enter Media Group εύχεται στην τυχερή καλή διαμονή, ευχαριστεί το υπέροχο Petra & Fos Boutique Hotel & Spa για το φοβερό αυτό δώρο, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για την συμμετοχή τους. Μείνετε συντονισμένοι στα αγαπημένα σας μέσα γιατί οι διαγωνισμοί και τα πλούσια δώρα δεν τελειώνουν ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ