Νέα φανέλα για τα Πράσινα Πουλιά | Εντυπωσιακή παρουσίαση στο “The New Post”

Σε μια πολύ ωραία και πλούσια εκδήλωση  στο “The New Post” στην οδό Ιατροπούλου  έγινε  η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας  του Αθλητικού Συλλόγου “Πράσινα Πουλιά” Καλαμάτας, παρουσία των παραγόντων , του Διοικητικού Συμβουλίου, των προπονητών, των αθλητών με τις οικογένειες τους, αλλά και των φίλων του ιστορικού Συλλόγου της Καλαμάτας, που αριθμεί 80 χρόνια συνεχούς και πετυχημένης παρουσίας, έχοντας αναδείξει πολλά ταλέντα στον χώρο του ποδοσφαίρου, τα οποία πλέον αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες. 

Ειδικότερα το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο γραμματέας του σωματείου Γιάννης Αραπάκης, ο προπονητής της ομάδας  Γιώργος Καλύβας, αλλά και οι τεχνικοί υπεύθυνοι και προπονητές των ακαδημιών Αντώνης Μαυρέας και Παναγιώτης Πολίμος.

Η επιλογή του χώρου δεν ήταν τυχαία, αφού το  “The new Post” αποτελεί βασικό χορηγό της ομάδας, ανοίγοντας έτσι μια  απο ότι φαίνεται επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με τα Πράσινα Πουλιά.  Μετά την τελετή της παρουσίασης της φανέλας οι μικροί ποδοσφαιριστές και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, κάνοντας μια περιήγηση στην αίθουσα εικονικής πραγματικότητας, παίζοντας πινγκ πονγκ και bowling , ή κάνοντας  hoverboard και πατίνια στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του “The New Post”.

Να αναφέρουμε οτι η νέα φανέλα της ομάδας ξεφεύγει από τα κλασσικά χρώματα των Πράσινων Πουλιών, που είναι το πράσινο και το λευκό και ακολουθεί τις αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ