«Τρόμος» στον αέρα για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Το πριγκιπικό ζεύγος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πραγματοποιεί τουρνέ στο Πακιστάν αλλά το ένα της σκέλος ήταν περιπετειώδες.

Το αεροπλάνο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας που έφερε το βασιλικό ζευγάρι αναγκάστηκε να προχωρήσει σε διπλή προσπάθεια προσγείωσης στο Ισλαμαμπάντ την Πέμπτη και  τελικά να επιστρέψει στη Λαχόρ λόγω της έντονης καταιγίδας που επικρατούσε στην περιοχή.

Το ζεύγος βρίσκονται για 4η συνεχόμενη μέρα στο Πακιστάν για να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις στη χώρα, ώστε οι σχέσεις μεταξύ Βρετανίας και Πακιστάν να γίνουν πιο δυνατές.

Είναι η πρώτη βασιλική περιοδεία στην χώρα από το 2006, λόγω των προβλημάτων ασφαλείας που επικρατούσαν 13 χρόνια πριν. Ωστόσο, οι διπλωμάτες επισημαίνουν το γεγονός ότι η British Airways διαθέτει ξανά πτήσεις για το Ισλαμαμπάντ. Μάλιστα ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Καν – ο οποίος έχει καταγωγή από το Πακιστάν επισκέφθηκε τη χώρα τον Δεκέμβριο του 2017.

Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε στην αεροπορική βάση του Πακιστάν, Νουρ Χαν, την Δευτέρα, με την Κέιτ να φοράει ένα γαλάζιο πανέμορφο σύνολο της Κάθριν Γουόκερ ενώ ο Γουίλιαμ φορούσε ένα κοστούμι σε βαθύ μπλε χρώμα. Πακιστανοί αξιωματούχοι τους υποδέχτηκαν με ένα μπουκέτο λουλούδια.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ