Στη Σύρο η "βασίλισσα" της γιόγκα Κίνο ΜακΓκρέγκορ

Την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο θα επισκεφτεί σε λίγες ημέρες η βασίλισσα της γιόγκα, Kino MacGregor!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες εκπαιδεύτριες γιόγκα στον κόσμο θα επισκεφτεί την Ελλάδα για πρώτη φορά και ειδικότερα το νησί της Σύρου στα πλαίσια γυρισμάτων επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς “Global Yoga”.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρείας THE LUXURIANS Greek Icon Villas & More – εταιρεία ενοικιάσεων πολυτελών τουριστικών κατοικιών και παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας – με στόχο την προβολή της Σύρου σε κοινό που αποζητά να συνδυάσει τη συναρπαστική ελληνική φύση με μια διαλογιστική εμπειρία σε ένα πολυτελές καταφύγιο αποτοξίνωσης όπως η VILLA BLU.

Η Kino MacGregor είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποδεκτές εκπαιδεύτριες στον κόσμο, η οποία έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της γιόγκα στην Αμερική. Ανήκει επίσης στις ελάχιστες εκπαιδεύτριες με πιστοποίηση απευθείας από τον ιδρυτή της Ashtanga  Sri K. Pattabhi Jois.

Με καταγωγή από το Μαϊάμι, η MacGregor είναι η ιδρύτρια του Omstars – του πρώτου τηλεοπτικού δικτύου γιόγκα στον κόσμο και συνιδρύτριας του Miami Life Centre. Είναι, επίσης, συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων και παραγωγός έξι DVD Ashtanga yoga, καθώς και ιδιοκτήτρια ενός καναλιού YouTube με πρακτικές γιόγκα, με βάση συνδρομητών 500.000.

Η MacGregor έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που παρέχει συμβουλές και οδηγίες για ασκήσεις και πόζες ενώ παράλληλα δίνει κίνητρο να τη μιμηθούν οι πάνω από 1.000.000 ακόλουθοι της. Η ίδια περνάει τον περισσότερο χρόνο της ταξιδεύοντας και διαδίδοντας τις πρακτικές της γιόγκα σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας το κοινό της να μυηθεί στη γιόγκα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα γυρίσματα του επεισοδίου της σειράς Global Yoga θα φιλοξενηθούν από την THE LUXURIANS στη VILLA BLU, ένα από τα αγαπημένα μας καταφύγια στο νησί, εκεί όπου η πολυτέλεια της φύσης μετατρέπει κάθε συνεδρία γιόγκα στην απόλυτη πνευματική εμπειρία. Παράλληλα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και σε διάφορα σημεία του νησιού με σκοπό την περαιτέρω προβολή της Σύρου.

cyclades24

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ