Σοκ σε κηδεία: Νεκρή σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν την αποτέφρωση

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια 70χρονη η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς «πέθανε» στις 20 Οκτωβρίου.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ακόμα οι συγγενείς της 70χρονης Phinij Sopajorn από την Ταϊλάνδη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή – σύμφωνα με τους γιατρούς – στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Μάλιστα το νοσοκομείο έδωσε στην οικογένεια την άδεια – αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας – να πάρουν την σορό της προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κηδεία της.

Σύμφωνα με τα έθιμα των Βουδιστών στην Ταϊλάνδη το άψυχο σώμα της 70χρονης Phinij Sopajorn έμεινε στον ναό για τρεις ημέρες πριν την τελετή και στην συνέχεια θα έπρεπε να οδηγηθεί στην αποτέφρωση.

Ωστόσο, πριν η σορός μπει στον καυστήρα, σύμφωνα με ένα ακόμα έθιμο, ένας από τους συγγενείς – στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της – θα πρέπει να πλύνει το πρόσωπο της νεκρής. Εκείνη την στιγμή ο άνδρας που της έπλενε το πρόσωπο παρατήρησε ότι η 70χρονη ανέπνεε και τα μάτια της τρεμόπαιζαν.

Μετά το σοκ οι συγγενείς κάλεσαν βοήθεια με αποτέλεσμα να έρθουν οι γιατροί οι οποίοι επανάφεραν στην ζωή την 70χρονη, η κατάσταση της υγείας της ωστόσο παραμένει κρίσιμη.

newsbomb

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ