Σοκάρει η παιδοψυχολόγος: Φιλούσε στο στόμα τον 4χρονο γιο του και τον αποκαλούσε γυναίκα του

Ξεκίνησε την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης κακοποίησης 4χρονου από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο εδώλιο κάθισε ένας νεαρός Ηρακλειώτης ο οποίος κατηγορείται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του παιδιού κάθε φορά που το φιλοξενούσε στο σπίτι του, καθ’ότι η μητέρα του δε βρίσκεται στη ζωή.

Σόκαραν οι αποκαλύψεις τις παιδοψυχολόγου

Σόκαρε το δικαστήριο η παιδοψυχολόγος στην οποία απευθύνθηκε θορυβημένη η γιαγιά του 4χρονου μετά και την τραγική απώλεια της μητέρας του. Η γυναίκα μετά την απώλεια της κόρης της παρατήρησε μια αλλαγή στην συμπεριφορά του, ενώ ο ανήλικος φέρεται να αντιδρούσε κάθε φορά που επρόκειτο να επισκεφτεί τον πατέρα, με περίεργα ξεσπάσματα και κλάματα γεγονός που προβλημάτιζε.

Όπως είπε η ίδια η ψυχολόγος και παρά τις προσπάθειες που έκανε για «ανοιχτεί» το παιδί και να μιλήσει, πέρασαν τουλάχιστον τρεις μήνες για να το καταφέρει. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια η περίεργη συμπεριφορά του μέσα από το παιχνίδι αποτέλεσε «κλειδί» στα όσα επρόκειτο να αποκαλυφθούν στην συνέχεια.

Η γυναίκα περιέγραψε πως είδε το παιδί κάποια στιγμή και ενώ έπαιζε να βάζει το ψαράκι να φιλάει τον πωπό μιας τίγρης.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατέρας φέρεται πως φιλούσε στο στόμα τον μικρό και τον αποκαλούσε γυναίκα του, ενώ προέβαινε και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Η ψυχολόγος, μιλώντας στο ακροατήριο τόνισε πως είναι βέβαιη ότι τα όσα περιέγραψε ο 4χρονος είναι απολύτως βιωματικά και ότι δε απόκειται της φαντασίας του.

Μάλιστα σημείωσε πως το παιδάκι για αρκετά χρόνια μετά αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνική του ζωή καθώς παρουσίαζε περίεργες συμπεριφορές τόσο στο σχολείο όσο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες που παρακολουθούσε.

Μάλιστα ο μικρός φέρεται να παρενοχλούσε άλλα αγοράκια είτε κατεβάζοντας τα εσώρουχα τους, είτε κατεβάζοντας τα δικά του…

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος, στην οποία επέμενε ιδιαιτέρως η ίδια καθώς πρόκειται για ένα πονεμένο παιδί.

Επιμένει στην «αθωότητα» του πατέρα η υπεράσπιση

Την ίδια ώρα η υπεράσπιση αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του πατέρα και υποστηρίζει με σθένος την αθωότητα του.

Μάλιστα κάνει λόγο για «κατασκευασμένες» κατηγορίες που έχουν ως στόχο να τον πλήξουν από την επιμέλεια του παιδιού.

Όπως υποστηρίζει στο ακροατήριο μάλιστα υπάρχουν ακόμα δύο πραγματογνωμοσύνες από ειδικούς παιδοψυχολόγους που αποφαίνονται ότι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί επιστημονικά αν έχει τελεστεί σεξουαλικη κακοποίηση.

Η δίκη συνεχίστηκε με την εξέταση μάρτυρα και κατόπιν διεκόπη για τις 23 Οκτωβρίου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ