Κυνηγός νόμιζε ότι σκότωσε ελάφι αλλά τον σκότωσε εκείνο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας κυνηγός στις ΗΠΑ, όταν του επιτέθηκε το ελάφι το οποίο νόμιζε ότι είχε σκοτώσει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο 66χρονος Τόμας Αλεξάντερ πυροβόλησε το ζώο με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ κυνηγούσε στο Γελβιλ του Αρκάνσας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης για την προστασία άγριας ζωής του Αρκάνσας “Game and Fish” Κιθ Στέφενς στους δημοσιογράφους, όταν πήγε να ελέγξει αν το ζώο είχε πεθάνει, εκείνο σηκώθηκε και του επιτέθηκε, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

«Δουλεύω στην οργάνωση 20 χρόνια και είναι ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν συμβεί. Δεν ξέρω πόση ώρα το άφησε εκεί, αλλά πήγε να ελέγξει για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρό –και προφανώς δεν ήταν», δήλωσε και πρόσθεσε: «Σηκώθηκε και είχε σοβαρά τραύματα στο σώμα του».

Σύμφωνα με το CNNi, ο κυνηγός είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε όταν τον βρήκε ο ανιψιός του και κατάφερε να καλέσει τη γυναίκα του. Άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ δεν είναι σαφές αν η αιτία θανάτου του ήταν τα τραύματα που του προκάλεσε το ελάφι, αφού σύμφωνα με τον Στέφενς, δεν θα γίνει νεκροψία, οπότε μπορεί να μην γίνει ποτέ γνωστό τι ακριβώς συνέβη.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην ίδια πολιτεία περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ένα ελάφι είχε χτυπήσει κάποιον, αλλά εκείνος είχε σωθεί.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ