Θεσσαλονίκη: Φοβούνται να φύγουν από τα σπίτια τους στον Πεντάλοφο λόγω διαρρηκτών

Τον τρόμο στους κατοίκους του Πεντάλοφου Θεσσαλονίκης έχει σκορπίσει το «κύμα» διαρρήξεων στα σπίτια της περιοχής. Μάλιστα, κάποια από τα σπίτια έχουν μπει στο στόχαστρο των δραστών περισσότερες από εννέα φορές.

Επίσης, μέρα μεσημέρι μέλη συμμοριών παραβιάζουν αυτοκίνητα και κλέβουν πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από τα οχήματά τους.

«Έχει ένα εικοσαήμερο που είμαστε ανάστατοι», τόνισε στην κάμερα του Alpha ο Πάτροκλος Σπυρόπουλος, πρόεδρος της κοινότητας Πενταλόφου.  «Μέρα μεσημέρι γίνονται όλες οι ληστείες», πρόσθεσε.

Οι δράστες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι γονείς πηγαίνουν να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο και «χτυπούν» στο κεντρικότερο σημείο του χωριού στον νομό Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ούτε οι ιδιοκτήτες καταστημάτων την έχουν γλιτώσει. Μια γυναίκα αναφέρει ότι επιχείρησαν να την κλέψουν έξι φορές. Οι κάτοικοι δεν τολμούν να φύγουν από τα σπίτια τους για να κάνουν τις δουλειές τους, καθώς μέχρι να γυρίσουν, οι διαρρήκτες τους έχουν… τακτοποιήσει.

Δείτε το βίντεο:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ