Εφιαλτική νύχτα για 74χρονο στη Βούλα – Τον βασάνιζαν επί πέντε ώρες [Βίντεο]

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε ένας 74χρονος μέσα στο σπίτι του στη Βούλα. Οι Γεωργιανοί ληστές, αφού τον βασάνιζαν επί 5 ώρες και του έσπασαν το χέρι, τα δόντια και τη μύτη μέχρι να τους αποκαλύψει που έχει τα χρήματα, έφυγαν με λεία χιλιάδων ευρώ.

Οι άκρως επικίνδυνοι ληστές είχαν παραβιάσει το σπίτι του ηλικιωμένου και τον περίμεναν να επιστρέψει. Όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμα λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, οι τρεις κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν.

Στη συνέχεια, του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στη μπανιέρα και αφού τη γέμισαν με νερό, τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό μέχρι να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και πού βρισκόταν, αδιαφορώντας για το εάν τον σκοτώσουν.

Ο ηλικιωμένος από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το μέρος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο δίνοντας στους ληστές χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ποσότητα χρυσού. Εκείνοι όμως θεωρούσαν πως στο σπίτι υπήρχαν και αλλά χρήματα και άνοιξαν τρύπες ακόμη και στους τοίχους.

Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του.

Οι δράστες έδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ φρόντισαν να ξηλώσουν και να πάρουν μαζί τους και το καταγραφικό στο οποίο υπήρχε όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι.

Ο 74χρονος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι που του έσπασαν οι ληστές.

Πηγή: enikos

Δείτε το βίντεο:

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ