Αστυνομικοί διέκοψαν προβολές της ταινίας «Τζόκερ» για να βγάλουν έξω τους ανήλικους

Η καταγγελία υπαλλήλου του υπουργείου Πολιτισμού και τα περιστατικά σε δύο κινηματογράφους

Το «Τζόκερ» με τον Χοακίν Φίνιξ έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία και έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στη χώρα μας με την ταινία να βρίσκεται ήδη στην τρίτη εβδομάδα προβολής με πολύ καλά νούμερα εισιτηρίων.

Δύο περιστατικά που σχετίζονται με το φιλμ διαδραματίστηκαν χθες και σήμερα, σε δύο διαφορετικές κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr μετά από καταγγελία υπαλλήλου του υπουργείου Πολιτισμού, το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν περίπου 20 αστυνομικοί στο Mall Αμαρουσίου.

Στη συνέχεια διέκοψαν την προβολή της ταινίας και προχώρησαν σε ταυτοποίηση στοιχείων καθώς είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών. Από την αίθουσα βγήκαν αρκετές παρέες ανήλικων παιδιών που ήταν ασυνόδευτες και κάλεσαν τους γονείς τους για να τους παραλάβουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ο υπεύθυνος του κινηματογράφου και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν λίγες ώρες, σήμερα Κυριακή. Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στον κινηματογράφο Αελλώ και απομάκρυναν τα ανήλικα παιδιά.

Πηγή: newsbeast

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ